Salı, Ocak 16, 2007

Milli Mücadele Yoluna Devam Ediyoruz

Şehit Türkmen Liderlerine Sesleniş
Savaş NURETTİN
Canımızdan aziz Şehit Türkmen Liderlerimiz,

Bugün 16 Ocak, siz Türkmen liderlerimizin idam edildigi bu tarih, bizleri 27 yıl öncesine götürmekte ve Irak tarihinde karşı karşıya oldugumuz Türkmenleri yok etme politikalarını tekrar hatırlatmaktadır. Sizlerle anılarımızda yaşadığımız benzer olayları bugun hala fiilen yaşıyoruz. Türkmenleri yok etme çabaları o gün oldugu gibi bu gün de devam ederken siz aziz liderlerimizi idam eden diktatörlerin yerini yeni diktatörler almaktadır. Topraklarımızı ele geçirerek zengin yer altı kaynaklarımızı bizden çalmak istemektedirler.Bu sebeple Türkmenleri yok etmek amacıyla sürdürdükleri katliamlar, dün oldugu gibi bu gün de , ancak bu sefer Kürt diktatörler tarafından gerçekleştirilmektedir.

Vasiyetiniz üzere, bütün katliamlara rağmen Türkmenler vatanlarına sarılmaktan vazgeçmemekte ve sonsuza dek bu topraklar üzerinde varolmaya devam etmek için mücadele vermektedirler.

Sizleri temin ederiz ki, Türkmenlerin günümüze dek en ağır soykırımlarına karşı gösterdiği, sizlerin mirası milli duruşu sürdürecektir. Bu gün Türkmenleri yok etmek isteyen diktatör Talabani ve Barzani de başarısız olacak, akibetleri de eski diktatör Saddam gibi olacaktir.

Türkmenler olarak, milli duruşumuzu kırmak amacıyla lider kadromuzun idam edilmesiyle maruz kaldığımız etnik temizlik saldırıları karşısında, milli mücadele bayrağını bırakmayarak yolumza devam etmekteyiz.

Kurduğunuz kadrolar genişlemiş ve dünyanın dört bir yerinden Türkmeneli için mücadele verilmektedir. Verdiğiniz mücadele, gösterdiğiniz milli ruh ve inanç Kerkük’ü ayakta tutmaktadır. Çizdiğiniz yol uğruna, nice yiğitler şehit düşmektedir. Yoldan çıkanlar ise toplumca en ğır cezaya çarptırılmaktadır.
Yarattığınız Irak Türkmen kimliği bugün dünyaca kabul görmektedir. Oluşturduğunuz akılcıl siyaset bugün silahlı katiller karşısında tereddütsüz direnmektedir.

Yüce Allah Mekanınızı Cennet Etsin, Huzur İçinde Yatın



''Kerkük, Erbil, Köprü Yolu

Etrafı Düşman Dolu,

Kerkük elden gidiri

Kurtar bizi Anadolu'' Nurettin Karakaplan