Perşembe, Kasım 03, 2005

TURKMENELI TV BAGDAT'TA PKK BUROSU TEPIT ETTI


Terör Örgütü PKK şimdi de Bağdat'ta bayrak açtı.

Irak'taki faaliyetlerini her geçen gün arttıran PKK, Kerkük ve Musul gibi şehirlerin ardından Bağdat'ta da büro açtı.

Bağdat'taki büroda PKK'yı simgeleyen bayrağın yanına, diğer bürolardan farklı olarak Kürt grupların bayrağı yerine Irak Bayrağı asıldı.
Türkmeneli Televizyonu bir başka habercilik başarısına daha imza atarak PKK'nın Bağdat'taki bürosunu görüntüledi.

*haberin görüntüleri, bu akşam (3 kasım 2005) akşamı TSİ 18.30'da Türkmeneli Televizyonu'nun ana haber bülteninde yayımlanacaktir*

PKK BAĞDAT'TA


PKK terör örgütü Irak'taki faaliyetlerini her geçen gün arttıyor.

Türkmeneli Televizyonu, habercilik başarısını sürdürmeye devam ediyor.

Amerika'nın terör örgütleri listesine aldığı, PKK şimdi de Bağdat'ta büro açtı.

Bağdat'ın merkezindeki Filistin Caddesi'nde açılan büroda, PKK'nın bayrağı da asıldı.
Bağdat yönetimi daha önce, PKK'ya karşı olduklarını açıklamış ve örgütün faaliyetlerine izin vermeyeceklerini belirtmişlerdi.

Oysa Bağdat'ın merkezindeki bu binada, PKK'nın terör faaliyetleri rahatça planlanıyor. Ve bu faaliyetlere ne işgal güçleri ne de devlet güçleri müdahale ediyor.

PKK, Filistin Caddesi'nde açtığı büro vasıtasıyla örgütün Bağdat temaslarını sağlıyor. Sivil kıyafetli yabancıların sık sık ziyaret ettiği büroda, yaklaşık 15 PKK militanı kalıyor. Amerika ve Bağdat yönetiminin Tanımıyoruz dediği PKK, Bağdat'ta açtığı büroya, bayrağını da astı.

Bağdat'taki PKK bürosunda, diğer bürolardan farklı olarak Irak Bayrağı da asılmış. Oysa PKK'nın diğer bürolarında örgüt bayrağının yanına Kürt grupların bölgesel bayrağı da asılıyordu. Ancak, Bağdat'ta Kürt siyasi oluşumlarına olan tepkiden çekinen PKK, burada Irak bayrağını tercih etmiş. PKK Bağdat'ta açtığı büro aracılığıyla, çatışmalarda yaralanan militanlarının da tedavi işlemlerini yürütüyor. Bağdat'taki Devlet hastanelerinde ücretsiz olarak yaptırılan sağlık işlemlerinden en çok Mahmur Kampı'nda kalan PKK militanları faydalanıyor. Türk ordusuyla yapılan çatışmalarda yaralanan militanların her türlü ameliyet işlemleri sorgusuz sualsiz yapılıyor."

PKK, Filistin Caddesi'nde açtığı büro vasıtasıyla örgütün Bağdat temaslarını sağlıyor.
Sivil kıyafetli yabancıların sık sık ziyaret ettiği büroda, yaklaşık 15 PKK militanı kalıyor.

Amerika ve Bağdat yönetiminin Tanımıyoruz dediği PKK, Bağdat'ta açtığı büroya, bayrağını da astı.

Bağdat'taki PKK bürosunda, diğer bürolardan farklı olarak Irak Bayrağı da asılmış. Oysa PKK'nın diğer bürolarında örgüt bayrağının yanına Kürt grupların bölgesel bayrağı da asılıyordu. Ancak, Bağdat'ta Kürt siyasi oluşumlarına olan tepkiden çekinen PKK, burada Irak bayrağını tercih etmiş.

PKK Bağdat'ta açtığı büro aracılığıyla, çatışmalarda yaralanan militanlarının da tedavi işlemlerini yürütüyor. Bağdat'taki Devlet hastanelerinde ücretsiz olarak yaptırılan sağlık işlemlerinden en çok Mahmur Kampı'nda kalan PKK militanları faydalanıyor. Türk ordusuyla yapılan çatışmalarda yaralanan militanların her türlü ameliyet işlemleri sorgusuz sualsiz yapılıyor.

Türkmeneli Televizyonu daha önce de, PKK'nın Irak'taki faaliyetlerini ortaya koymuştu. Kerkük'te açılan PKK bürosunu gündeme getiren Türkmeneli TV'nin haberi, dünyanın da gündemine oturmuştu. PKK Kerkük bürosunun içinde, radyo vericisi, internet sistemi, bilgisayarlar, kitaplar örgütün hala faal olduğunu ortaya koymuştu. Örgütün Süleymaniye'de yaptığı yol kontrolleri de Türkmeneli TV sayesinde gündeme gelmişti.

Türkmeneli Televizyonu daha önce de, PKK'nın Irak'taki faaliyetlerini ortaya koymuştu.

Kerkük'te açılan PKK bürosunu gündeme getiren Türkmeneli TV'nin haberi, dünyanın da gündemine oturmuştu.

PKK Kerkük bürosunun içinde, radyo vericisi, internet sistemi, bilgisayarlar, kitaplar örgütün hala faal olduğunu ortaya koymuştu.

Örgütün Süleymaniye'de yaptığı yol kontrolleri de Türkmeneli TV sayesinde gündeme gelmişti.

TURKMENELI SAT. TV